Korkealaatuista rakentamista

  Rakennuspalveluumme kuuluvat erilaiset ja eri käyttöön tarkoitetut uudisrakennukset. Rakennamme omakotitalot, autotallit ja -katokset, piharakennukset, terassit, varastot sekä laajennukset tarpeesi mukaisesti ammattitaidolla, Päijät-Hämeen ja koko Etelä-Suomen alueella.

  Rakennusprojektit sinun toiveidesi mukaisesti

  Uudisrakennuspalveluumme kuuluu rakentaminen perustuksista valmiiksi asti, tai sitten vain joku tietty vaihe rakennusprojektistasi, sopimuksen ja sinun tarpeesi mukaisesti. Tapanamme ei ole lupailla liikoja tai puhua pehmeitä, vaan saat meiltä aina tarkat aikataulut ja läpinäkyvän työmäärä- ja kustannuslaskelman ennen projektin aloittamista.

  Mun Mökki -malliston ratkaisulla voit säästää rakentamisen kustannuksissa

  PT Rakennus toimittaa myös Mun Mökki -malliston valmismökkejä tarpeesi mukaisesti. Vaikka jokainen Mun Mökki tehdään aina piirustustesi ja toiveidesi mukaisesti, on konseptin etuna prosessien kopioitavuus ja sitä myötä tietysti sinulle näkyvä kustannustehokkuus ja vaivattomuus. Meillä valmismökki ei tarkoita pihalle toimitettua lauta- tai elementtikasaa, vaan Mun Mökki rakennetaan aina valmiiksi asti. Mun Mökki -mallistosta on löydettävissä erilaiset asuinrakennukset, varastot, pihasaunat ja aitat sinun toiveidesi mukaan muokattavaksi.

  Me olemme kumppanisi rakentamisessa

  Kerro meille tarpeesi, niin me tartumme toimeen ja kerromme sinulle, miten voimme auttaa uudisrakentamisen projektissasi. Mitä aikaisemmassa vaiheessa pääsemme tuomaan ammattitaitomme mukaan projektiisi, sitä enemmän hyödyt meistä taloudellisesti ja aikataulullisesti. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

  0