Laadukasta ja luotettavaa rakennuspalvelua

  Olemme Lahden Nastolassa pääpaikkaansa pitävä monipuolinen rakennusalan yritys, joka palvelee sinua kymmenen vuoden aikana kertyneellä kokemuksella ja rautaisella ammattitaidolla erilaisissa rakentamiseen liittyvissä haasteissasi.

  Monipuoliset rakentamisen palvelut

  Palvelumme kattaa uudisrakentamisen ja korjausrakentamisen lisäksi myös erilaisia asennustehtäviä. Rakennamme myös Mun Mökki -valmismökkivalikoiman mökki-, varasto- ja saunarakennuksia toiveidesi mukaisesti.

  Rakennamme Etelä-Suomessa, miksei muuallakin

  Vaikka toimimme Lahdesta käsin, etäisyys ei ole meille rajoittava tekijä. Otamme vastaan urakoita ja toimitamme valmismökkejä koko Etelä-Suomen alueella. Tarvittaessa myös laajennamme toimintasädettämme, mikäli se osoittautuu toimeksiannon laajuuden ja kulurakenteen kautta kaikille osapuolille kannattavaksi.

  PT Rakennus toimii laajalla säteellä Etelä-Suomen alueella

  Pyydä rohkeasti tarjous

  Mielestämme jokainen projekti on tarkastelun arvoinen ja laskemme tarjouksen kaikkiin projekteihin, joita varten saamme tarvittavat tiedot. Tarpeen vaatiessa pyydämme sinulta tarkennuksia tarjouksen laatimista varten. Tiivis yhteistyöverkostomme toimii myös sinun hyödyksesi. Käytämme yhteistyöyrityksiemme tuotteita, jotta saisimme projektiisi edullisimmat tarjoukset ja sujuvimmat toimitukset.

  Rakentamisen kumppanisi

  Kun pääsemme mukaan projektiisi jo suunnittelun aikaisessa vaiheessa, voimme ottaa ennalta huomioon mahdollisia muuttujia ja rakentamiseen vaikuttavia tekijöitä. Näin saamme rakennettua aikataulut ja kulurakenteen mahdollisimman hyvin sinua palvelevaksi.

  Ammattitaidolla, palvelukokemuksen kärjellä

  Teemme monipuolisia rakennus-, saneeraus- ja asennusurakoita laadukkaasti, luotettavasti ja taatusti kilpailukykyisin hinnoin. Tavoitteenamme on huomioida ja palvella sinua niin kokonaisvaltaisesti ja ammattitaidolla, että haluat suositella meitä myös ystävällesi.
  Ota yhteyttä ja kysy tarjous.

  .

  0