Korjausrakentamista luovalla otteella

  Korjausrakentaminen tarkoittaa olemassa olevan rakennuksen korjaamista tai muuttamista. Kun tilaa ei rakenneta uusien ratkaisujen muottiin, vaan olemassa oleva tila pitää saada toimimaan uusien ratkaisujen ehdoilla, tarvitaan rakentamisessa huomattavan paljon ammattitaitoa ja luovia ratkaisuja.

  Hyvä suunnittelu jokaisen rakennusprojektin taustalla

  Hyvin suunniteltu ei ole vielä puoliksi tehty. Mutta hyvällä suunnittelulla voit säästää huomattavasti aikaa, vaivaa ja rahaa. Pitkä kokemuksemme eri laajuisista korjausrakentamisen projekteista auttaa meitä löytämään toimivat ja kustanustehokkaat ratkaisut korjausrakentamisen haasteisiin. Tarjoamme mielellämme saneerausprojektiisi kaiken tarvittavan:  suunnittelun, purku- ja pohjatyöt sekä korjaamisen ja rakentamisen aina viimeisen listan kiinnittämiseen ja pensselinvetoon saakka.

  Ajoissa korjaaminen kannattaa

  Korjausrakentamisen tarve maassamme kasvaa vuosi vuodelta. Jotta rakennusprojekti saadaan vietyä läpi mahdollisimman kustannustehokkaasti, kannattaa se aloittaa jo ennen kuin ongelmia ilmenee. Kerro meille suunnitelmistasi, niin kerromme oman näkemyksemme ja viemme projektisi kanssasi sujuvasti maaliin saakka.

  0