Keittiön ja kylpyhuoneen kalusteasennukset ammattitaidolla

  Erilaisten kaapistojen, tasojen ja muiden kalusteiden asentaminen ei aina ole helppoa, vaan laadukkaan lopputuloksen takaamiseksi on hyvä turvautua ammattiasentajan apuun. Asennamme keittiöt, kylpyhuoneet, kaapistot, kaiteet ja muut kodin, liikehuoneistojen ja julkistilojen kalusteet kätevästi sekä vaivattomasti, sovitun aikataulun puitteissa.

  Jokainen kalusteasennusprojekti on erilainen

  Kalusteasennuksissa tulee huomioida, että jokainen työkohde on keskenään erilainen. Asentajan täytyy siis osata myös mukautua ja käyttää luovuuttaan vaihtelevassa ympäristössä ja olosuhteissa. Sinun auttaminen on olemassaolomme tarkoitus. Tavoitteenamme on tarjota laadukasta ja ammattitaitoista asennustyötä niin palvelevalla asenteella, että koet tulleesi huomioiduksi ja haluat suositella meitä myös ystävillesi. Tarjoamme sinulle kokonaisvaltaista palvelua, jossa saat kodin, julkistilan tai toimiston kalusteet käyttövalmiiksi asennettuina.

  Monipuolista asennuspalvelua

  Hoidamme eri laajuisia kalusteasennuksia kotiasennusprojektien lisäksi esimerkiksi hotelleihin, ravintoloihin, toimistoihin, myymälöihin. Asennamme mm. keittiöt, kiintokalusteet, sermit, tilanjakajat, kaiteet, naulakot, tiskit ja akustiikkatuotteet.

  Kumppaninamme säästät aikaa ja rahaa

  Yhteistyöverkostoomme kuuluu myös lukuisia kalustevalmistajia, joten meidän ottaminen mukaan jo suunnitteluvaiheessa saattaa tuoda projektiisi huomattavia säästöjä. Toimimme myös kokonaisvaltaisena rakennusalan kumppaninasi, jossa sinä voit pitää muuttujien määrän pienenä antamalla myös muut rakennus- tai saneerauskohteesi meidän hoidettavaksemme.

  Kaikkea ei kannata tehdä yksin, vaikka osaisikin. Kokenut kumppani kalusteasennuksissa sujuvoittaa ja nopeuttaa projektiasi. Näin sinä voit keskittyä muihin askareisiin. Halutessasi saat meiltä apua myös suunnitteluun ja valmisteluun.

  0